Ediție specială de primăvară la mobilierul de tip garderobă

0

A venit primăvara, chiar dacă vremea este uneori capricioasă, răcoroasă. Și odată cu venirea primăverii au reapărut și acele stări specifice acestui anotimp frumos când natura renaște, prinde viață, reies în prim plan caracteristici precum energia, culoarea și dinamismul. De aici probabil și obiceiurile și dorințele noastre de a reamenaja sau redecora locuința, de a da un refresh spațiului în care locuim.

Fie că schimbăm mobilierul vechi, adăugăm în casă decorațiuni specifice primăverii, cumpărăm mai multe flori sau poate chiar schimbăm culoarea pereților cu nuanțe în trend anul acesta, avem un scop precis, acela de a ne înfrumuseța casa, din dorința de a face o schimbare, de a avea ceva nou, de prospețime. Mai mult decât atât se apropie și sărbătorile de Paște, acesta fiind un prilej pentru a ne cumpăra ceva nou deoarece în această perioadă, magazinele care comercializează mobilier au promoții interesante.

Și pentru că a venit primăvara și în curând vom renunța definitiv la haine groase și alte obiecte care se folosesc în sezonul rece, avem cu siguranță nevoie de o garderobă încăpătoare dar care să aibă și un aspect plăcut, mai ales că ea se află de obicei în holul de la intrare. Holul este cartea de vizită a unei case, creând prima impresie despre locatari și atmosfera interioară a întregii locuințe.

Referitor la acest aspect, am căutat prin magazinele de specialitate modele inedite de garderobe și am selectat câteva cu reduceri de prețuri în perioada aceasta:

Inedită, discretă și funcțională, garderoba Domino de la Lem ̓s se caracterizează prin design modern și confort. Modelul cu două uși are interiorul dotat cu agățători, suport pentru umerașe și două etajere. Finisajul mobilierului este de tip stejar wenge, iar la interior prezintă un front mat de culoare cappuccino. Materialul din care este construită garderoba este PAL de 16 mm. Dimensiunile sale sunt: 85,2cm L, 38cm A, 206cm H și are un preț promoțional de 502 lei cu tva în varianta simplă sau 796 lei garderoba cu oglinzi, se poate vinde și în rate. Rata lunară este calculată la un număr de 10 rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături. Pentru mai multe detalii accesați site-ul.

 

Sistemul modular Galaxy marca Casa Rusu este caracterizat de estetică si funcționalitate. Combinația interesantă de culori și texturi- stejar pastel și gri lucios, oferă un aspect de interior confortabil. Mobilierul produs din PAL are grosimea de 16 mm iar dimensiunile lui sunt: 91cm L, 52cm A, 216cm H. Livrarea produsului se face la nivel de colet, împreună cu schița de montaj și feroneria necesară asamblării. Prețul promoțional este 651,65 lei față de cel întreg de 808,00 lei.


Genarom vine cu o propunere din colecția Senegal, un dulap care impresionează prin forma curbelor exterioare ușor profilate din liniile corpului. Forma neregulată și ieșirea în relief a exteriorului, încadrează sistemul atât în categoria sistemelor moderne, dar se potrivește și în combinații clasice. Dulapul este disponibil în culorile: stejar sonoma, alhambra și alhambra/bej lucios; dimensiunile sunt: 96,5cm L, 57,5cm A, 203cm H. Produsul disponibil la comandă are un preț promoțional de 1340 lei cu tva inclus, cel întreg fiind 1525 lei. Este disponibil și în varianta cu front lucios la prețul de 1758 lei cu tva sau front lucios + închidere silențioasă la 1937 lei cu tva.

 

Dulapul Bambus oferit de Staer cu influență puternică a stilului modern, minimalist, ajută la crearea unui spațiu funcțional. Are o structură spațioasă, iar compartimentarea este conformă cu nevoile tale. Este prevăzut cu sertare interioare, bară pentru umerașe și polițe pentru depozitare. Carcasa este realizată din PAL melaminat de 18 mm grosime, culoare alb perlat iar ușile sunt placate cu geam de 3 mm grosime, model imprimat Bambus. În varianta cu patru uși dimensiunile sunt: 200cm L, 52cm A, 220cm H. Pentru acest dulap elegant, modern care va crea o atmosferă aparte în holul de la intrare, prețul este de 1989 lei cu tva inclus.

 

Dulapul Alina de la Kika este practic, conceput pentru interioare moderne și spațioase. Finisajul corpului exterior este alb melaminat iar în interior prezintă un front cu nuanța alb supraluciu. Include două sertare interioare, două polițe și este prevăzut cu un sistem culisant cu două uși. La comandă se pot face trei sertare interioare, disponibile contra cost. Ca dimensiuni, dulapul masiv măsoară 240cm L, 63cm A, 220cm H. Prețul este unul direct proporțional cu beneficiile oferite, respectiv 1999 lei.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here