Mobilă la reducere: idei pentru acasă

0

Mobilă la reducere ? Da, chiar în această primăvară!

Primăvara este sezonul reducerilor și al amenajărilor prin casă. Am aflat recent despre noua campanie de primăvară din magazinele de mobilă Lem’s, care ne propun mobilă la reducere. Iar când spunem „mobilă la reducere„, spunem reduceri până la 50% la toate produsele lor (mobilă pentru living, mobilă pentru dormitor, mobilă pentru bucătărie, mese și scaune, canapele și fotolii, saltele și multe altele).

Mobilă produsă în România are avantajul că se adaptează foarte bine caselor noastre, astfel că nu avem niciun motiv să nu ne bucurăm de campania de sezon. În plus, având in vedere că mobilă la reducere nu găsești chiar oricând și oriunde, echipa Casoteca a făcut o vizită la un magazin Lem’s din București (rețeaua Lem’s este cea mai extinsă rețea de magazine de mobilă din România, având magazine în aproape toate județele țării).

Iată ce ne-a inspirat:

Bucătăriile Gazelle, care sunt un exemplu de funcționalitate și design modern. Acestea fac parte dintr-un program modular, care permite dimensionarea bucătăriei în funcție de spațiul disponibil, din centimetru în centimetru.

Finisajele lor sunt premium, iar spațiile de depozitare…de invidiat. Vedeți reducerile la bucătăriile Lem’s, Gazelle și nu numai pe http://www.lemet.ro/produse/bucatarii.html

Mobila la reducere Mobila la reducere

Dormitoarele cu șifoniere impresionante

Nu toți avem o cameră dispobibilă pe care să o transformăm în dressing, însă cu siguranță noi toți (sau toate?) avem o mulțime de haine pe care ne-am dori să le putem aranja într-un șifonier încăpător, astfel încât dormitor să arate întotdeauna ordonat și elegant.

Șifonierele Lem’s sunt de-a dreptul spectaculoase, cu volume foarte mari și funcționalități de interior gândite pentru aranjarea eficientă a hainelor.

Găsiți detalii despre reducerile la mobila de dormitor și funcționalitățile șifonierelor pe http://www.lemet.ro/produse/dormitoare-si-camere-tineret.html

Mobila la reducere   Mobila la reducere

Mobila pentru sufragerie

Camera de zi este locul în care petreci timp când urmărești un film bun, te odihnești după o zi de muncă sau povestești cu prietenii. Este deci normal să îți dorești o mobilă pentru sufragerie care să exprime stilul tău și să fie admirată de invitații care te vizitează.

La Lem’s poți alege din câteva programe de living, de la cele cu prețuri de la foarte mici (Domino, de la 898 lei în campania de reduceri actuală), până la cele cu finisaje de lux, gama New York. Vezi detalii pe http://www.lemet.ro/produse/camere-de-zi-living.html

Mobila la reducere Mobila la reducere

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here