Idei pentru amenajarea garsonierei

1
Garsoniere pot fi greu de amenajat într-un mod eficient, încât să găsești suficient loc pentru depozitarea lucrurilor și, în același timp, să obții un ambient plăcut și modern.

Având în vedere că spațiul este restrâns, iar camera servește mai multe scopuri în același timp (dormitor, living, birou), fiecare metru pătrat din locuință trebuie planificat și eficientizat.

Iată câteva sfaturi și idei care îți pot fi de folos in amenajarea garsonierei, pentru a economisi spațiu.

Decorați cu culori deschise

dormitor cu vopsele deschise și lenjerie de pat deschisă fotografie de utilizatorul Instagram @brookandpeony

Este extrem de important ca toate elementele dintr-un apartament cu o camera sa prezinte acelasi stil, aceeași tema, și mai ales, aceeași culoare.

Atunci când parchetul este în aceeași nuanță cu toate piesele de mobilier, iar toate elementele de decor urmează aceeași paleta, veți crea impresia de spațiu, iar încăperea va părea mult mai aerisita.

Utilizați mobilier multifuncțional

pat cu dulap încorporat și spațiu de depozitare plasat în jurul lui fotografie de utilizatorul Instagram @reklektik

Puteți economisi spațiu într-o garsonieră utilizând piese de mobilier all-in-one. Paturile pentru containere sunt un exemplu grozav! Aceste paturi minimizează cantitatea de mobilier din amenajarea garsonierei dv., ceea ce reduce dezordinea și vin cu spațiu pentru dulap, sertare de depozitare sau depozitare sub pat.

Un pat de zi cu dublu scop

pat de zi convertit cu spațiu de stocare glisant sub fotografia de utilizatorul Instagram @cilekroom_detsky_nabytok

Din cauza spațiului limitat, mobila de garsonieră care poate fi folosită în mai multe scopuri este o idee bună. Schimbați un pat king-size sau queen pentru un pat de zi confortabil care poate acționa ca o canapea atunci când nu dormi. Unele șezlonguri sunt dotate cu sertare, oferindu-vă spațiu suplimentar pentru haine și accesorii.

Optați pentru un decor minimalist

Într-un apartament cu o camera, nu trebuie să exagerați cu decorațiunile, deoarece spațiul fiind unul mic, poate deveni haotic și înghesuit foarte rapid.

Nu încărcați pereții cu prea multe decorațiuni, postere, tablouri, și alte elemente, pentru că încăperea va părea și mai mică decât este în realitate.

citește și 10 Plante aromatice la ghiveci pe care le poți cultiva în casă

 

 

un comentariu

  1. […] Garsoniere pot fi greu de amenajat într-un mod eficient, încât să găsești suficient loc pentru depozitarea lucrurilor și, în același timp, să obții un ambient plăcut și modern. Având în vedere că spațiul este restrâns, iar camera servește mai multe scopuri în același timp (dormitor,… Cititi mai multe aici: Idei pentru amenajarea garsonierei […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here