Lifeandstyle.ro – Platformă de arhitectură, design şi artă. Inspiraţie pentru casa ta

0

Lifeandstyle.ro – Platformă de arhitectură, design şi artă. Inspiraţie pentru casa ta. Fără îndoială că fenomenul pandemiei a provoacat modificări esenţiale în stilul de viaţă, casă şi locuire, acestea fiind acum privite din alte perspective. Statul mai mult acasă, necesitatea lucrului la domiciliu, apropierii de natură, stilul de viaţă sănătos şi ecologic, schimbă mult datele problemei.

Oamenii vor să aibe case sigure, sănătoase şi funcţionale, case cu consum energetic scăzut dar în condiţiile unui trai cofortabil şi, de ce nu, interioare primitoare şi energizante în care să-ţi facă plăcere să trăieşti. Deasemenea oamenii au nevoie de frumos. Există deci o nevoie mare de informare pentru a realiza aceste lucruri.

Cum ar trebui să fie casele noastre în conjunctura actuală? Pentru cei care intenţionează să devină proprietari este mai bine să opteze pentru o casă în afara oraşului sau pentru un apartament? Cum să îşi amenajeze interiorul acum când vor petrece mai mult timp în locuinţă având deci nevoie de mai mult confort? Cum să îşi aleagă canapeaua, dar patul? Cum să-şi amenajeze biroul de acasă? Dar camera copilului în condiţiile în care şcoala se face de multe ori de acasă? Cum să-şi petreacă timpul acasă, ce activităţi noi ar putea practica? Cum să fie mai aproape de natură? Sunt iată numeroase întrebări la care mulţi oameni aşteaptă răspunsuri, soluţii, modele şi inspiraţie şi multe dintre acestea le pot găsi pe site-ul lifeandstyle.ro.

“Prin experienţa acumulată ca redactor şef al unor publicaţii de succes ca: Domus, Casa mea, Căminul, Tribuna construcţiilor, Planul casei mele, precum şi prin participarea la cele mai importante manifestări internaţionale în domeniul design, home&deco şi lifestyle, consider că sunt în măsură să ofer întreg suportul pentru a furniza celor interesaţi toate informaţiile necesare pentru construcţia, amenajarea şi decorarea caselor” spune Ion Diamandi, cofondator al publicaţiei lifeandstyle.ro.

La rândul său, Paula Craioveanu, cel de-al doilea cofondator, cunoscut pictor dar şi arhitect, designer şi fotograf adaugă: “Experienţa în design, proiectare, restaurare şi apropierea mea de lumea artei, m-au făcut să împărtăşesc cu cititorii ce am acumulat în ultimii ani. Îmi place să lucrez în atelier dar şi să interacţionez cu cititorii şi să fiu conectată la tot ce este nou în artă şi design”. Desigur că multipla sa expertiză pe aceste domenii a hotărât structura noii construcţii, al cărui logo este “Platformă de arhitectură, design şi artă. Inspiraţie pentru casa ta”.

Cei interesaţi în aceste domenii vor găsi aici articole pline de conţinut, ultimele noutăţi, şi tendinţe, sfaturi practice oferite de experţi în domeniu, numeroase exemple de proiecte reuşite de arhitectură şi design interior, reportaje şi interviuri cu designeri renumiţi şi specialişti în stil de viaţă. Toate materialele sunt însoţite de o galerie de fotografii edificatoare şi foarte spectaculoase precum şi de materiale video.

Publicaţia are pagini pe reţelele de socializare Facebook şi Instagram.

Amla, fructele care ȋncetinesc ȋmbătrȃnirea

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here