Locul din casă unde să nu pui niciodată ceasul. Atrage ghinionul și nefericirea

1

Este important să avem un ceas în casă pentru a fi atenți la scurgerea timpului, în ideea unei mai bune planificări a acestuia. Pe de altă parte însă, orele care trec în grabă pot provoca stres și anxietate, lucru cu care filozofia Feng Shui nu este de acord.

Potrivit acesteia, ceasul este un obiect extrem de important pentru promovarea ordinii, dar există trei locuri din casă unde ar trebui să eviți să îl pui, întrucât ar putea avea un impact negativ asupra vieții tale.

Citește și: Cum afectează părul, schimbarea ceasului la ora de vară. Ce modificări poți observa

Locul din casă în care să nu pui niciodată ceasul

Timpul este vital pentru fiecare dintre noi, iar o aplicare greșită a regulilor Feng Shui în privința ceasului ar putea să îți afecteze sănătatea și să atragă ghinionul în casa ta, potrivit panoramaweb.com.

Dacă dorești ca suferința și tristețea să stea cât mai departe de tine și de cei dragi, acordă o atenție mai mare locului în care pui ceasul. Există trei locuri din locuința ta în care nu ar trebui nici măcar să te gândești să pui acest obiect. Iată care sunt acestea:

un comentariu

  1. […] Este important să avem un ceas în casă pentru a fi atenți la scurgerea timpului, în ideea unei mai bune planificări a acestuia. Pe de altă parte însă, orele care trec în grabă pot provoca stres și anxietate, lucru cu care filozofia Feng Shui nu… Cititi mai multe aici: Locul din casă unde să nu pui niciodată ceasul. Atrage ghinionul și nefericirea […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here