Mobilier de bucătărie ieftin, cât un salariu minim pe economie

0

Ieftin sau scump, înseamnă pentru fiecare altceva și acest altceva este determinat de cele mai multe ori de ce scrie pe fluturașul de salariu la sfârșitul lunii. Dacă venitul vostru lunar este de 9.000 de lei, s-ar putea ca acest articol să nu fie pentru voi iar un mobilier de bucătărie de 816 de lei să vi se pară nu ieftin, ci foarte ieftin. Ei bine, dacă vă aflați în această situație, vă recomandăm să primiți invitația noastră în Universul bucătăriilor Lem’s.

Dacă aveți un venit mediu sau chiar salariu minim pe economie și sunteți in căutarea unui mobilier de bucătărie ieftin,  al cărui preț să fie mai aproape de venitul vostru, atunci trebuie să descoperiți bucătăriaColibri marca Lem’s, configurația care costă 816 lei. Atenție prețul acesta este valabil până pe 3 august când este ultima zi de reduceri. După aceea prețul se ridică la 1019 lei.

Bucătăria Colibri

Am ținut neapărat să vă prezentăm acest mobilier de bucătărie, pentru că, pe lângă preț, acesta impresionează prin designul simplu și felul în care sunt gândite corpurile. O recomandăm pentru bucătăriile de câțiva metri pătrați unde spațiul nu permite un mobilier sofisticat sau viu colorat care ar da senzația de și mai puțin spațiu. Liniile drepte, nuanța de nuc baroso aleasă pentru carcasă și fonturi și blatul lucios marmorat care desparte corpurile de mobilier de sus de cele de jos vor face ca bucătăria să pară mai spațioasă și mai luminată.  De asemenea, corpurile pentru configurația din imagine sunt alese astfel încât toată vesela și ustensilele necesare într-o bucătărie să își găsească locul în dulapurile și sertarele care sunt asezate pe o lungime de 200 cm.

Bucătăria Colibri, preț 816 lei
Bucătăria Colibri, preț 816 lei

Citește și: De unde să cumperi mobilier de living ieftin: 1.500 lei

Dacă aveți un spațiu și un buget mai generos, trebuie să știți că această bucătărie este modulară, adică a fost concepută pentru a fi dimensionat din centimentru în centimetru. Producătorul pune la dispoziție 25 de piese de mobilier și pot fi alese exact cele pe care le vreți.

Și dacă bugetul nu vă permite o astfel de investiție, puteți apela la una din soluții de finanțare pe care le găsiți în magazinele Lem’s. 6, 10, 12, 20 sau 30 de rate fără dobândă și investiția nu va afecta restul planurilor.

Mai multe detalii despre bucătăria Colibrii dar și alte piese de mobilier găsiți pe site-ul lor lemet.ro.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here