Noi proiecte rezidențiale în București

0

Piața rezidențială a dat în ultimii ani semne de revenire, iar cererea din partea cumpărătorilor i-a determinat pe dezvoltatori să vină pe piață cu noi proiecte, în diferite zone ale Capitalei. CasoTeca îți prezintă noi proiecte rezidențiale în București.

Primăvara nu a venit doar cu vreme bună și reduceri la mobilă, ci și cu noi proiecte rezidențiale în București care completează oferta de pe piața din Capitală. Îți prezentăm mai jos câtevva proiecte care ne-au atras atenția.

Spre exemplu, dezvoltatorul spaniol Gran Via, care a început anul trecut construcția la primele blocuri din proiectul Gran Via Park, amplasat peste drum de centrul comercial Plaza România, a vândut deja 55 de apartamente din cele aproape 300 programare spre finalizare în luna octombrie a acestui an. În total, proiectul va avea 1.000 de apartamente. Tot aici, dezvoltatorul va amenaja și cel mai mare parc privat din țară, cu o suprafață de 8.000 de metri pătrați. Cei interesați de achiziția unei locuințe trebuie să știe că proiectul oferă diferite tipuri de apartamente, fiecare cu o configurație care a fost bine gândită pentru eficientizarea spațiului de locuit. Prețurile pornesc de la 40.500 de euro plus TVA pentru o garsonieră și ajung la 70.000 de euro, plus TVA pentru un apartament cu trei camere.

Noi proiecte rezidențiale în București
Gran Via Park
Noi proiecte rezidențiale în București
Gran Via Park

Un alt proiecte rezidențial care se construiește în București este cel dezvoltat de familia Nusco în Pantelimon, în apropiere de centrul comercial Mega Mall. Aici, proiectul Citta vine cu o ofertă de 380 de noi locuințe în patru clădiri cu 11 etaje. Un avantaj al acestor apartamente este faptul că oferă suprafețe vitrate generoase, care permit mai multă lumină în camere. Fiecare apartamente are terasă proprie, iar locuințele cu trei camere au două grupuri sanitare complet echipate. În plus, bucătăriile sunt închise.  Doritorii pot alege dintr-o gamă variată de apartamente, compartimentate eficient.

Noi proiecte rezidențiale în București
Citta
Noi proiecte rezidențiale în București
Citta

Pentru cei care își doresc o locuință înconjurată de verdeață, pot alege un apartament într-unul dintre cele mai noi proiecte rezidențiale, cum este Cherry Ville din nordul Capitalei. Proiectul este amplasat în zona Odăi și vine cu 500 apartamente de două, trei și patru camere. Regimul de înălțime al blocurilor este de doar două etaje, plus unul retras, iar gradul de utilizare a terenului este redus, de doar 25%. Astfel, complexul va  avea spații verzi generoase,  pe o suprafață de 20.000 de metri pătrați. Un element inedit al acestui complex este livada de cireși pe care dezvoltatorul o are în plan. Acesta va planta câte un cireș pentru fiecare apartament. În plus, complexul va avea terenuri de sport pe o suprafață de 16.500 de metri pătrați, dar și o piscină exterioară. Locuințele vor fi certificate în clasa energetică A, iar pentru a asigura costuri mai reduse pentru întreținere, complexul este prevăzut cu un sistem de colectare a apei de ploaie, sistem ce poate genera economii la întreținere de până la 20%. Construcția proiectului a fi demarată la sfârșitul acestui an, iar blocurile vor fi finalizate în 2017. Prețul de vânzare este de 850 de euro pe metru pătrat construit.

Noi proiecte rezidențiale în București
Cherry Ville

Unul dintre cele mai noi proiecte rezidențiale în București, cu 350 de apartamente, se construiește în zona Politehnicii. Locuințele din Politehnica Park Residence au suprafete construite cuprinse între 31 și 76 de metri pătrați și se vor preda cumpărătorilor complet finisate cu materiale de foarte bună calitate. Luminoase și spațioase, toate apartamentele au fost structurate astfel încât să răspundă nevoilor unui stil de viață contemporan. Apartamentele vor fi dotate cu tehnologie de ultimă generație care va ajuta la crearea unui mediu de viață sănătos iar, în plus, va menține costurile de întreținere la un nivel minim în condiții optime. Proiectul are doar garsoniere și apartamente cu două camere. Prețurile pentru apartamentele cu două camere sunt de 61.200 de euro plus TVA.

Noi proiecte rezidențiale în București
Politehnica Park Residence
Noi proiecte rezidențiale în București
Politehnica Park Residence
Noi proiecte rezidențiale în București
Politehnica Park Residence

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here