Numărul șapte al revistei Casoteca vine cu destinații de vacanță, povești de succes și recomandări pentru casă și grădină

2

Interviuri, articole și recomandări exclusive de la specialiștii de top. Articole despre investiții imobiliare în țări luxoase, sfaturi despre designul interior al locuințelor, dar și noi destinații de vacanță. Toate acestea, împreună cu poveștile unor antreprenori și profesioniști remarcabili, se găsesc în ediția cu numărul șapte a revistei Casoteca.

 

Oana și Dragoș Vlădilă

Coperta revistei este dedicată casei de tapet VLADiLA, un vis devenit realitate pentru soții Oana și Dragoș Vlădilă. Cei doi antreprenori și-au transformat numele într-un brand care a reinventat designul interior din România și chiar de peste hotare.

Tapetul VLAdiLA a devenit nelipsit din cele mai exclusiviste amenajări, mulți arhitecți plecând de la el în momentul în care își încep un nou proiect.

 

Cătălina Trupușor

 

Lucruri inedite despre designul interior aflați și de la antreprenoarea Cătălina Trupușor. Într-un amplu interviu, aceasta a vorbit despre tendințele de design interior care vor rămâne în vigoare și în 2023, despre noi stiluri de amenajare, dar și despre materialele și culorile căutate pe piață.

 

 

Flavia Irimescu

 

Designerul Flavia Irimescu, revine și în acest număr al revistei cu provocarea amenajării unei case de vis din nordul Capitalei. Ne-a povestit ce intervenții a suferit casa și ce sumă a investit proprietara pentru visul ei de a avea o locuință cosy.

 

 

 

De asemenea, multă inspirație vine și din partea echipei Next Interior, care a amenajat un apartament cu trei camere, cu o suprafață de 95 de metri pătrați, din București. În articol găsiți toate detaliile și soluțiile pentru o amenajare cu stil.

Vezi și: Numărul șase al revistei Casoteca vine cu multă inspirație, analize serioase și povești de succes

Pentru că vara a venit, concediile și vacanțele se apropie, revista Casoteca vă oferă câteva articole cu destinații pentru timpul liber. În articolul “Mallorca, mai mult decât o destinație exotică de vară”, găsiți hobby-uri pentru turiști și localnici, dar și diferențe față de insulele grecești.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile deosebite pe care le găsiți în numărul șapte al revistei Casoteca, pe lângă secțiunile de business și tehnologie sau articole destinate amenajării grădinii.

Revista Casoteca, editată de grupul MediaTeca, se găsește în unitățile rețelelor Inmedio și Xpress din toată țara.

2 comentarii

  1. […] Interviuri, articole și recomandări exclusive de la specialiștii de top. Articole despre investiții imobiliare în țări luxoase, sfaturi despre designul interior al locuințelor, dar și noi destinații de vacanță. Toate acestea, împreună cu poveștile unor antreprenori și profesioniști remarcabili, se găsesc în ediția cu numărul… Cititi mai multe aici: Numărul șapte al revistei Casoteca vine cu destinații de vacanță, povești de succes și recoma… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here