Obține o coafură de nota 10 cu bani puțini: Secretul unui păr strălucitor ca la salon

0

După fiecare ședință de vopsire, părul suferă, iar consecințele pot fi firele deteriorate și vârfurile despicate. De aceea, este esențial să aplici un tratament acasă, folosind ingrediente naturale, pentru a-ți revitaliza podoaba capilară. Descoperă beneficiile botoxului capilar și ingredientele care hrănesc rădăcina părului în acest tratament revitalizant.

Secretul unui păr strălucitor ca la salon. Tratament cu botox pentru păr

De obicei, când auzi termenul „botox”, te gândești la o substanță derivată dintr-o toxină produsă de bacteriile din specia Clostridium botulinum, aceleași bacterii responsabile de intoxicațiile alimentare, cunoscute sub numele de botulism.

Totuși, în contextul îngrijirii podoabei capilare, botoxul pentru păr este complet diferit: este o formulă alcătuită din mai multe substanțe care hrănesc și hidratează părul. Acest tratament este similar cu cel al cheratinei. În loc să lase firele de păr uscate, botoxul pentru păr le întărește și le conferă strălucire.

Descoperă și: Cele mai potrivite zile pentru tunsul părului în aprilie 2024: Secretul unei coafuri excepționale

Cum să faci botox de păr acasă

Ai nevoie de:

  • 1 lingură de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingură de maioneză
  • 4 până la 6 tablete de vitamina E sau o lingură în cazul unei capsule
  • 1 lingură de colagen
  • 1 lingură de ulei de cocos
  • 1 lingură de ulei de masline
  • 1 lingură ulei de argan
  • 1 lingură de glicerină

Cum se aplică

Stăpânește arta îngrijirii părului. Aplică câteva picături de glicerină pe păr și distribuie uniform de-a lungul fiecărui șuviță (concentrează-te mai ales la vârfuri).

Într-un recipient, amestecă bicarbonat de sodiu, maioneză, vitamina E, colagen și toate uleiurile până obții o pastă omogenă.

Dacă nu vrei să-ți murdărești hainele, pune un prosop peste umeri.

Separă părul în trei părți și începe să aplici masca. Odată ce amestecul este distribuit pe tot părul, acoperă-l cu o șapcă și stai așa cam o oră.

La final, spală-ți părul cu apă călduță și repetă acest tratament o dată sau de două ori pe săptămână.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here