Penosil – spuma preferată de montatorii profesioniști pentru ușile de interior

1

Ai montat o ușă de interior și ai constatat cu stupoare că ușa nu se mai închide? Tocul său este deformat, iar acest lucru este cât se poate de vizibil? Ai impresia că a dat ghinionul peste tine? Lucrurile nu stau chiar așa.

Treci printr-o astfel de situație deranjantă fiindcă nu ai montat ușa cum trebuie. Cu siguranță ai fixat sau etanșat ușa cu o spumă poliuretanică nepotrivită.

Pentru ca montajul ferestrelor și ușilor să se desfășoare fără probleme, este foarte important să fie folosită o spumă potrivită, în special dacă se montează o ușă de interior. Ușa de interior este fabricată din materiale relativ fragile (PAL, MDF, lemn). În plus, ușa de interior se închide și se deschide frecvent sau se trântește, în cazul în care atmosfera din casă devine mai tensionată. J

Liniște la propriu și la figurat cu Penosil Window&Door Elastic Foam

Dacă vrei să-ți păstrezi liniștea în casă, atât la propriu, cât și figurat, folosește Penosil Window&Door Elastic Foam:

Spuma etanșantă Penosil Window&Door Elastic oferă de 1,5 ori mai bună izolație fonică și termică, este  mono-componentă, formează o structură exclusiv de „micro-celulă”, care are proprietăți foarte eficiente de izolare acustică și termică – până la 50% mai bună decât spuma standard.

Nu trebuie să-ți faci  mai griji nici în privința deformării tocurilor, fiindcă acest lucru nu se va mai întâmpla. Spuma Penosil Window&Door Elastic se extinde numai în spațiu liber. Post-expansiunea este controlată și nu va denatura suprafața. În cazul în care urmezi toate instrucțiunile înscrise pe produs, spuma nu va produce nicio denaturare a materialelor ce se etanșează.

Datorită vitezei sale de polimerizare, spuma Penosil Window&Door Elastic se extinde și se usucă foarte repede, astfel încât o poți tăia după doar 30 de minute de la aplicare. Tăierea spumei nu va afecta izolarea fonică, izolarea termică sau durata de viață.

În plus, o poți folosi în toate anotimpurile. O poți folosi și iarna (de la -5 °C), și vara (până la +30 °C). Întărită are rezistență între -50°C și +90°C.

Are o structură solidă. Structura sa “micro-celulară” este complet nouă. Este asemeni unui fagure, cu celule de sute de ori mai mici, care permit utilizatorilor să etanșeze și să izoleze mult mai bine ușile. Ea rămâne elastică, nu permite apariția mucegaiului, se poate vopsi.

Folosind un astfel de produs atunci când montezi ușile de interior economisești bani pe energie, întrucât această spumă are excelente proprietăți de izolare termică și o durabilitate garantată de minimum 10 ani.

În plus, datorită spumei Penosil Window&Door Elastic nu vei mai fi nevoit să repari des zonele izolate, vei economisi și costul materialelor de înlocuire, forţa de muncă, precum şi timpul consumat. Vei contribui la protecția mediului.

Cu Penosil Window&Door Elastic urmezi exemplul montatorilor profesioniști, care folosesc frecvent această spumă, întrucât este produsul lor preferat.

Montează cum trebuie fiecare ușă de interior folosind un produs de încredere, de durată și rezistent, un produs cu proprietăți pe termen lung.

Profesionistul la îndemâna ta

Permite tehnologiei industriale să intre în casa ta și să te ajute să montezi cum trebuie toate ușile. Pentru mai bine de 40 de ani, produsele Penosil de înaltă performanţă au fost folosite pentru lucrări de izolaţie în cele mai pretenţioase şi dificile condiţii, la clădiri înalte care necesită protecţie la condiţii de vreme extreme, în industrii ca aviaţie, utilităţi nucleare şi panouri solare, căi ferate, industria de automotive şi construcții navale. De ce? Fiindcă:

  • sunt 100% rezistente la apă
  • asigură aderenţă impecabilă
  • garantează o mare viteză de întărire
  • au o bună elasticitate
  • sunt foarte uşor de aplicat
  • au un istoric dovedit de durabilitate pe termen lung

Acum este momentul pentru ca și tu să folosești această tehnologie industrială, să apelezi la o soluţie modernă de izolaţie. De ce? Pentru că Penosil are mereu standarde competitive, pentru că își îndreaptă atenţia către cele mai mici detalii, pentru că își dorește ca oamenii să se simtă confortabil şi în siguranţă în casele lor, pentru că are încredere în faptul că soluţiile pe care le oferă sunt cele mai bune pentru căminul lor.

Produsele Penosil de care ai nevoie pot fi găsite in magazine de constructii din toata tara cat și online (pe EMAG sau in magazinul propriu penosil.ro . Contactând reprezentanții Penosil poți afla care este cel apropiat magazin în care poți găsi ceea ce-ți trebuie.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here