Programul magazinelor de Paște 2024: Ce orar au supermarketurile pe 4,5 și 6 mai

0

Sărbătorile majore și zilele legale de odihnă pot aduce modificări în orarul de funcționare al magazinelor. Dacă încă nu ai reușit să îți faci toate cumpărăturile pentru Paște, este important să fii informat despre programul supermarketurilor în cele trei zile de sărbătoare.

Programul magazinelor de Paște 2024

Românii sunt în plină agitație cu pregătirile pentru Paște, iar cozile la casele de marcat din supermarketuri devin tot mai lungi pe măsură ce se apropie sărbătoarea. Cei care încă nu și-au încheiat cumpărăturile mai au la dispoziție câteva ore pentru a o face.

Multe magazine își ajustează programul înainte de sărbători, fie închizându-se mai devreme, fie nefuncționând deloc. Iată care va fi programul celor mai importante lanțuri de magazine din România în zilele următoare!

Kaufland

Magazinele Kaufland se deschid între 6:30 și 8:00 dimineața, iar în ziua de sâmbătă, 4 mai, se vor închide între orele 17:00 și 19:00. Duminică, 5 mai, magazinele Kaufland vor fi închise. Și luni, în a doua zi de paște, aceste magazine vor avea program mai scurt: se deschid la ora 9:00 și se închid la 15:00 sau la 18:00, în funcție de oraș.

Excepție fac magazinele din Sfântu Gheorghe, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Sovata și Târgu Secuiesc, care vor funcționa după programul normal.

Lidl

Supermarketurile Lidl sunt deschise sâmbătă, 4 mai, până la ora 18:00. În prima și a doua zi de Paște, acestea sunt închise în toată țara, angajații având liber. Magazinele Lidl revin la programul normal de marți, 7 mai, când vor fi deschise de la 7:00 la 22:00.

Carrefour

Hypermarketurile din acest lanț se deschid sâmbătă fie la 7:00, fie la 9:00, în funcție de oraș. Toate magazinele Carrefour se închid însă la ora 19:00, pe 4 mai. Duminică, 5 mai, magazinele Carrefour vor fi închise. Unitățile de tip Market și Express pot avea un program diferit de funcționare.

Descoperă și: Secretele ouălor de Paște: Cum să fierbi perfect ouăle pentru vopsit și să obții cele mai frumoase rezultate

Auchan

Supermarketurile Auchan sunt deschise sâmbătă, 4 mai, până la ora 18:00. Duminică, în prima zi de Paște, magazinele vor fi închise, urmând să se deschidă din nou luni, pe 6 mai, de la ora 10:00.

Mega Image

Și reprezentanții Mega Image au anunțat un program diferit în zilele de sărbătoare. Aceste magazine se închid sâmbătă, 4 mai, la ora 19:00, iar duminică, 5 mai, vor fi închise. Magazinele Mega Image se vor redeschide luni, la ora 9:00 și vor funcționa până la ora 19:00.

Profi

Și magazinele Profi vor fi închise în ziua de Paște. Sâmbătă, 4 mai, și luni, 6 mai, vor funcționa după un program mai scurt, respectiv până la orele 18:00 sau 19:00.

Penny

Sâmbătă, 4 mai, magazinele Penny sunt deschise în intervalul 7:00 – 18:00. În ziua de Paște, pe 5 mai, toate magazinele Penny vor fi închise. Acestea se redeschid luni, 6 mai, de la ora 9:00, însă vor funcționa după un program mai scurt, respectiv până la ora 16:00.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here