Smart Hub: divertismentul într-un singur loc

0

Smart Hub este o nouă interfață a celor de la Samsung, prezentată la CES 2016, care permite orientarea utilizatorilor către o platformă ce integrează conținut și servicii, ceea ce face orice casă obișnuită să devină una inteligentă.

Utilizatorii vor putea comuta între conținut activ liniar, conținut OTT (over-the-top) și alte dispozitive conectate, inclusiv console de jocuri sau playere Blu-Ray. În noul Smart Hub de la Samsung, utilizatorii pot căuta prin titluri cunoscute, pentru a accesa conținutul dorit. Astfel, bariera dintre surse și dispozitivele conectate la TV este eliminată, permițându-le utilizatorilor să acceseze conținutul dorit mai ușor și mai rapid. De asemena, utilizatorii își pot personaliza interfața Smart Hub aranjând conținutul preferat pe home screen.

CITEȘTE ȘI Casa inteligentă: mai confortabilă, mai eficientă energetic

„Lumea televiziunii este în permanentă schimbare, avem mai multe opțiuni și mai multe dispozitive interconectate ca oricând. Așadar, le oferim utilizatorilor posibilitatea de a descoperi și de a consuma conținut oricând, de oriunde își doresc”, a spus Won Jin Lee, vicepreședinte executiv Visual Display Business, Samsung Electronics. „Smart Hub și telecomanda Smart Control oferă cea mai confortabilă și intuitivă experiență de utilizare. Împreună, acestea livrează opțiunile și performanța pe care utilizatorii le așteaptă de la tehnologia de divertiSmartView_Main_1sment.”

Telecomanda Smart Control permite controlul pentru aproape toate dispozitivele conectate la Samsung Smart TV, eliminând nevoia unora suplimentare. Pentru un televizor la care se conectează mai mult de trei dispozitive în medie, telecomanda Smart Control va integra mai multe telecomenzi în una singură.

Dezvoltată pentru platforma Tizen, noua telecomandă oferă un acces mai rapid la divertisment, datorită funcției automate de recunoaștere a sursei. Telecomanda recunoaște instantaneu dispozitive de tipul set-top-box, OTT box, playere Blu-Ray, console de jocuri și alte dispozitive conectate. Astfel, utilizatorii au la dispoziție singurul instrument de care au nevoie pentru a controla întregul sistem de divertisment al casei.

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here