Soluții care te ajută să-ți usuci rapid hainele iarna sau în zilele ploioase

2

Iarna sau în vremurile reci și ploioase, uscarea hainelor devine tot mai grea. Dacă nu aveți un uscîtor de rufe în casă este și mai dificil să le usuci. Dar, există experinți care vin cu anumite soluții pentru ca hainele să se usuce mai rapid. Iată ce soluții au experții pentru a usca hainele rapid în casă.

Soluții care te ajută să-ți usuci hainele iarna

Persoanele care locuiesc la apartament știu că atunci când vine perioada rece, este mai greu să-ți usuci hainele în casă, din cauza spațiului, dar există trucuri care te ajută să usuci rufele înăuntru, atunci când temperaturile sunt mult prea mici.

Usucă hainele în camera unde nu stă nimeni sau nu petreci prea mult timp

Multe gospodine sunt tentate să-și usuce hainele în interiorul casei, în special iarna. Dar acest lucru poate duce la apariția mucegaiului din cauza umezelii în exces. Experții recomandă pentru Homes and Gardens uscarea hainelor în încăperi unde nu obișnuiești deja să petreci foarte mult timp.

Aceștia spun că hainele se vor usca mult mai rapid într-o încăpere în care nu petreci la fel de mult timp. Totodată, aceștia recomandă ca încăperea să aibă ferestre. În felul acesta vei permite aerului proaspăt să intre în cameră și să usuce mai rapid articolele vestimentare. Este important ca hainele tale să primească suficient aer pentru a se usca. Ventilarea aerului este un aspect foarte important.

Descoperă și: Ce să pui în șifonier pentru ca hainele tale să miroasă frumos mai mult timp

Întinde rufele imediat după ce le-ai scos de la mașină

Un aspect foarte important pentru uscarea mai rapidă a hainelor este acela ca ele să fie întinse imediat după spălare. În felul acesta hainele vor avea timp să se usuce și nu vor căpăta un miros neplăcut

Hainele lăsate mult prea mult în mașina de spălat după terminarea procesului de spălare ar putea începe să aibă un miros neplăcut. Află mai multe și despre cât de important este să deschizi ferestrele iarna.

Încearcă să faci o prioritate din întinderea obiectelor vestimentare imediat după ce le-ai spălat. Nu în ultimul rând, asigură-te că în încăperea în care le usuci ai un dezumidificator. Acesta va strânge umezeala în exces care se află în ar. În felul acesta te vei asigura că pereții tăi nu vor ajunge să dezvolte mucegai.

Scutură bine hainele

Dacă nu aveți uscător de rufe în casă, atunci când scoateți hainele de mașina de spălat, trebuie să storci bine rufele și să le scuturi foarte bine, pentru a extrage surplusul de apă și umezeală. În plus, hainele scuturate nu mai necesită călcare. Nu uita că nu toate materialele pot suporta o centrifugare suplimentară.

Sursa: ego.ro 

2 comentarii

  1. […] Iarna sau în vremurile reci și ploioase, uscarea hainelor devine tot mai grea. Dacă nu aveți un uscîtor de rufe în casă este și mai dificil să le usuci. Dar, există experinți care vin cu anumite soluții pentru ca hainele să se usuce mai rapid.… Cititi mai multe aici: Soluții care te ajută să-ți usuci rapid hainele iarna sau în zilele ploioase […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here