Temperatura la care trebuie să speli hainele ca să reduci consumul de curent

1

Spălatul hainelor cu apă fierbinte este un subiect amplu discutat în această perioadă. Toată lumea și-ar dori să spele rufele în mod eficient, însă fără a consuma o cantitate ridicată de energie.

În acest fel am putea economisi și mai mulți bani în ceea ce privește plata facturilor care se anunță a fi foarte scumpe în acest sezon rece. Află în rândurile de mai jos care este temperatura la care trebuie să speli hainele ca să reduci consumul de curent. Trucuri pe care să le folosești când speli rufele.

Cum poți reduce consumul de energie la mașina de spălat

Mulți români caută în aceste zile metode de a economisi energie în cazul aparatelor electrocasnice. Mașina de spălat poate consuma mult curent electric, dacă nu este folosită echilibrat. Dacă vrei să afli și tu cum poți să speli hainele într-un mod mai economic, ai ajuns la locul potrivit. Sfaturile de mai jos sunt exact pentru tine.

În primul rând, trebuie să te asiguri că folosești o mașină de spălat eficientă. În prezent, pe piață, există multe astfel de aparate al căror scop principal este economisirea energiei. Pot fi, într-adevăr, puțin mai scumpe decât altele. Însă dacă îți poți permite să cumperi o astfel de mașină de spălat, în timp diferența de preț va fi amortizată.

Nu spăla haine în mod dezorganizat. Pentru a consuma mai puțină energie este recomandat să strângi haine la un loc și să le pui la spălat în momentul în care ai suficiente articole pentru a umple cuva mașinii. În acest fel nu doar că optimizezi consumul de energie, dar economisești și detergent.

Temperatura la care trebuie să speli hainele pentru un consum mic

Este, de asemenea, important să alegi un detergent de haine care să îți folosească cu adevărat. Nu căuta produsele care au cele mai scumpe prețuri, în speranța că vor curăța cel mai bine articolele vestimentare. Folosește cu echilibru detergentul când speli rufele. Nu uita că apa și mișcarea rotativă a mașinii amplifică efectul săpunului de rufe.

Temperatura la care trebuie să speli hainele. Spală rufele murdare, de preferință, cu apă rece. Atât timp cât îți poți permite să faci acest lucru, dacă hainele nu sunt exagerat de murdare, spală articolele cu apă rece. Temperatura pentru care ar trebui să optezi pentru a reduce consumul de curent electric ar trebui să fie sub 30 de grade Celsius.

Selectează programe scurte de spălare la mașină. Astfel, factura la electricitate va prezenta un cost mai mic. Adaptează durata ciclului de spălare la nevoile reale pe care le ai. Dacă nu sunt exagerat de murdare, hainele pot fi spălate foarte eficient și la un program scurt, potrivit EnergyGO.

un comentariu

  1. […] Spălatul hainelor cu apă fierbinte este un subiect amplu discutat în această perioadă. Toată lumea și-ar dori să spele rufele în mod eficient, însă fără a consuma o cantitate ridicată de energie. În acest fel am putea economisi și mai mulți bani în ceea ce… Cititi mai multe aici: Temperatura la care trebuie să speli hainele ca să reduci consumul de curent […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here