Trucul incredibil care te scapă de țânțarii din casă. Cu ce soluție trebuie să pulverizezi pe tocurile geamurilor

2

În timpul verii, din cauza căldurii, multe persoane țin mult timp geamurile deschise, chiar și pe parcursul nopții. Din acest motiv, insectele, mai ales țânțarii, pătrund destul de ușor în casă. Ce să faci ca să îi ții la distanță? 

Cum să pulverizezi oțet pe geamuri pentru a ține țânțarii la distanță

Este un amestec foarte util care te ajută să scapi de aceste insecte enervante, ale căror înțepături provoace mâncărimi. Ai nevoie de 150 de mililitri de apă și 150 de mililitri de oțet. Amestecă totul într-o sticlă cu pulverizator și agită foarte bine. Pulverizează apoi pe tocurile ferestrelor, pe interior și exterior. Țânțarii, dar și alte insecte, nu suportă mirosul de oțet și astfel nu se vor apropia de ferestre.

De asemenea, oțetul va ține la distanță și păianjenii, așa că amestecul poate fi folosit și ăn locurile în care aceștia fac plase, mai ales la dulapuri sau colțurile camerelor. Odată pulverizat, oțetul se va usca și nu va mai mirosi așa puternic, în cazul în care îți făceai griji cu privire la acest aspect.

Citește și: Ce culori resping țânțarii. În ce trebuie să te îmbraci pentru a-i ține departe

2 comentarii

  1. […] În timpul verii, din cauza căldurii, multe persoane țin mult timp geamurile deschise, chiar și pe parcursul nopții. Din acest motiv, insectele, mai ales țânțarii, pătrund destul de ușor în casă. Ce să faci ca să îi ții la distanță?  Cum să pulverizezi oțet pe… Cititi mai multe aici: Trucul incredibil care te scapă de țânțarii din casă. Cu ce soluție trebuie să pulverizezi pe… […]

  2. […] Deschiderea geamului în timpul somnului poate permite și pătrunderea poluanților atmosferici în dormitor cum ar fi praful, polenul sau alți alergeni. Acești factori pot declanșa reacții alergice, cum ar fi congestia nazală, strănutul și iritațiile. Astfel, pentru a evita potențialele probleme de sănătate sau poluarea aerului în mediul în care stăm, este recomandat să păstrăm geamul închis și să folosim sisteme de ventilație adecvate și filtre de aer în locuință.Citește și: Trucul incredibil care te scapă de țânțarii din casă. Cu ce soluție trebuie să pulverizezi pe… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here