Vilă din containere maritime în mijlocul deșertului

1

Unul dintre cele mai influente modele din istoria lumii este acela al containerului de transport maritim. Dacă ne întoarcem în anii 1970, aceste cutii simple au schimbat modul în care funcționa economia globală – făcându-l mai standardizată și mai ușor de gestionat.

Acum, recipientele devin accentul arhitecților și designerilor cu imaginație bogată. De exemplu, Joshua Tree Residence creat de Whitaker Studio.

O casă modernă construită din containere maritime ar putea rivaliza cu vilele de lux

Casa este alcătuită dintr-o serie de containere de transport maritim care ies în afară dintr-un punct central. Interiorul este calm, curat și umplut cu lumină naturală.  Fiecare container este amenajat într-un mod care să protejeze intimitatea celor care trăiesc în casă.

Partea din spate a casei are o punte privată de lemn ferită de deșertul Joshua Tree din jur.

Nu arată atât de rău pentru un „buchet” de containere.

Citește și Amenajarea casei sau a grădinii cu ajutorul unui specialist Feng Shui

un comentariu

  1. […] Unul dintre cele mai influente modele din istoria lumii este acela al containerului de transport maritim. Dacă ne întoarcem în anii 1970, aceste cutii simple au schimbat modul în care funcționa economia globală – făcându-l mai standardizată și mai ușor de gestionat. Acum, recipientele devin… Cititi mai multe aici: Vilă din containere maritime în mijlocul deșertului […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here