5 seturi de mobilă pentru bucătărie de la producători locali

0

Bucătăria este un spaţiu multifuncţional, iar tipul de mobilier şi modul în care este amplasat vor oferi sau nu impresia de lărgire a încăperii. Cei mai mulţi dintre noi locuim în apartamente cu bucătării mici, iar cheia succesului in astfel de încăperi sunt culorile deschise și mobila cu finisaje lucioase, prevăzută cu numeroase spații de depozitare. Dar dacă locuința îți permite, poți concepe un plan de amenajare în cele mai mici detalii pentru a obține o bucătărie modernă, după preferințele tale. Pentru ambele cazuri îți propunem cinci modele de bucătării pe care le poți comanda de la producători locali.

1. Bucătăriile albe sunt elegante și potrivite oricărui decor, iar în combinație cu nuanțe vii creează o atmosferă vibrantă. Un set de scaune galbene sau pereții bleu pot completa foarte bine mobila albă din bucătărie, deși un contrast plăcut poate fi creat și prin alegerea unui parchet negru sau maro. Un model care te va inspira este acest set de bucătărie disponibil în magazinele Kika, pentru 10.990 lei. Paleta de culori pentru front şi corp poate fi confirgurata în funcţie de planul tău.

1kika

Bucătărie Primo / Rio  – Kika

2. Dacă preferi ca bucătăria să fie dominată de culori vibrante, alege variante cromatice precum lime, roșu sau galben, însă limitează-te la o singură nuanță puternică, pe care o poți completa cu elemente metalice. Acest model de bucătărie premium de la Lem’s, al cărui preț ajunge la 6.754 lei pentru configurația propusă de producător, are finisaje cu fronturi super lucioase, carcasă din stejar wenge (una dintre cele mai căutate nuanțe de maro) și mânere din crom.

2lems

Bucătărie Gazelle – Lem’s 

3. Primul pas spre obținerea bucătăriei pe care ți-o dorești este să faci măsurătorile necesare, de preferat în milimetri, apoi să construiești un plan pe care să marchezi exact locurile în care se află prizele. Ikea oferă un ghid în patru paşi pentru alegerea bucătăriei – de la măsurare si planificare, la plasarea comenzii şi instalare. Un set de bucătarie Ikea pe care poate fi aplicat acest ghid este Metod, care oferă mult spațiu de depozitare. Fronturile de sertar te ajută să ascunzi electrocasnicele și poţi pune sertare în corpurile suspendate.

3ikea

Bucătărie Metod – Ikea

4. Pentru bucătăriile cu decor vintage, recomandăm mobilă din materiale naturale, cu nuanțe pământii, cum este setul Louis Phillippe de la Mobexpert. Alcătuit din fronturi cu ramă din lemn masiv de fag, borduri de cireș și tăblie furniruită cu furnir de cireș, mobilierul este adaptabil spațiului. Structura este realizată din pal furniruit cu furnir de fag, iar blatul este din pal melaminat termorezistent. Prețul de 5.743 lei este pentru compoziția standard.

4mobexpert

Bucătărie Louis Phillippe – Mobexpert

5. Mobila de bucătărie cu aspect de lemn este potrivită și pentru locuințele cu design minimalist. O alternativă realizată din pal pentru modelul anterior poate fi setul Morena de la Casa Rusu, în valoare de 1. 896,30 lei. Mobila cu carcasa de stejar Magia si front de stejar Bardolino are blat termorezistent, iar înălțimea amenajării este variabilă.

5rusu

Bucătărie Morena – Casa Rusu

Autor: Alina Boicu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here