Ce conține berea cu lămâie. Află din ce este făcută și dacă este ”sănătoasă”

3

Berea este una dintre cele mai populare băuturi în zilele toride de vară. Consumată cu moderație, aceasta îți oferă o senzație de răcorire încă de la prima înghițitură. Există nenumărate opțiuni din care putem alege, iar în ultimii ani, în trend au urcat sortimente care au în compoziția lor și alte ingrediente, cum ar fi sucul de lămâie.

Această opțiune ni se poate părea mai răcoritoare și chiar mai sănătoasă decât o bere clasică. Iată însă care este adevărul despre berea cu lămâie și ce conține ea, de fapt.

Ce conține berea cu lămâie, de fapt

Vara, consumul de bere explodează, făcând parcă mai suportabile temperaturile caniculare. Această băutură veche de milenii ne potolește setea și, chiar dacă are în componența sa alcool, este naturală întrucât este făcută din cereale. Din acest motiv, putem spune că este o opțiune mai bună chiar și decât alte băuturi răcoritoare.

Cei care vor un gust mai răcoritor, pot opta pentru un sortiment devenit destul de popular în zilele noastre: berea cu lămâie. Mai toate brandurile de bere au inclus în lista lor de produse acest tip.

Mulți consideră că berea cu lămâie este mai sănătoasă, întrucât printre ingrediente se află sucul de lămâie. Majoritatea cred că acest sortiment are în compoziția sa suc natural de lămâie. Însă adevărul este cu totul altul. În realitate, sucul de lămâie natural se găsește într-o cantitate mult prea mică.

Descoperă și: Ce trebuie să știi când bei un pahar de bere

De ce trebuie să evită consumul de bere cu lămâie

Mulți s-au lăsat păcăliți de aroma intensă de lămâie, însă ceea ce consumă, de fapt, este bere cu amestec de zahăr și arome artificiale.  Cu alte cuvinte, berea cu gust de lămâie nu este altceva decât un produs dăunător pentru sănătatea noastră prin conținutul ridicat de astfel de ingrediente.

Medicii recomandă să stăm cât mai departe de zahăr, fiind un ingedient extem de nociv pentru sănătate. Studii efectuate recent au arătat că zahărul dă o dependență chiar și de 6 ori mai mare față de unul dintre cele mai puternice droguri, cocaina. În plus, este demonstrat faptul că celulele canceroase se hrănesc cu tot ceea ce înseamnă zaharuri.

De aceea, pentru a ne menține sănătatea, este esențial să eliminăm din alimentația noastră mâncărurile și băuturile care conțin acest ingredient.

În ceea ce privește berea, consumată cu moderație, aceasta este o opțiune mai bună decât alte băuturi carbogazoase, care conțin cantități uriașe de zahăr. Dar prin combinarea cu suc de lămâie procesat, nu facem altceva decât să creăm un produs asemănător cu cele pe care în mod normal ar trebui să le evităm.

Sursa: ego.ro

3 comentarii

  1. […] Berea este una dintre cele mai populare băuturi în zilele toride de vară. Consumată cu moderație, aceasta îți oferă o senzație de răcorire încă de la prima înghițitură. Există nenumărate opțiuni din care putem alege, iar în ultimii ani, în trend au urcat sortimente care… Cititi mai multe aici: Ce conține berea cu lămâie. Află din ce este făcută și dacă este ”sănătoasă” […]

  2. Berea cu lamaie este o alegere excelenta pe caldurile variei, racorind si satisfacandu-ne setea rapid. Cu toate acestea, trebuie sa fim foarte constienti de ceea ce contine berea cu lamaie. Aceasta bautura nu are cantitati mari de suc de lamaie natural, ci, de fapt, contine cantitati mari de zahar si arome artificiale. Prin urmare, ar fi bine sa evitam consumul acestui sortiment de bere cu regularitate si sa alegem sortimente simple sau, pentru o optiune mai sanatoasa, pe baza de imbunatatiri ale stilului de viata.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here