Cum să cureți tigăile de arsură și murdărie întărită, modul este simplu și ușor

1

Când folosești în mod regulat o tigaie, mai devreme sau mai târziu aceasta devine atât de murdară încât este pur și simplu neplăcut să o folosești.

Gospodinele încearcă să curețe tigaia înnegrită de funingine cu substanțe chimice din magazin și de multe ori aceasta nu își îndeplinește promisiunile menționate pe etichetă. Într-o astfel de situație, mai rămâne un singur lucru – să apelezi la metodele „bunicii”. Și trebuie să spun că una dintre aceste metode este foarte eficientă.

Pentru a curăța tigaia de funingine și grăsime veche, veți avea nevoie de sifon, adeziv silicat și pudră de muștar. Curățarea nu va dura mai mult de o oră.

Se amestecă o jumătate de pahar de muștar pudră, o jumătate de pahar de sifon și câteva picături de lipici silicat. Turnați apă într-o cratiță separată și adăugați toate ingredientele acolo.

Citește și: Vopsele lavabile pentru bucătărie: cum să protejezi pereții de murdărie și de pete?

Apoi, puneți o tigaie într-un recipient cu apă și un amestec, care trebuie curățat de funingine, aduceți apa la fiert și fierbeți timp de 30-45 de minute.

În timpul gătitului, pudra de muștar, sifonul și lipiciul vor înmuia atât de mult funinginea încât poate fi curățată cu ușurință cu un burete obișnuit.

Nu trebuie să faci niciun efort sau să freci tigaia cu o perie de metal, grăsimea și funinginea se vor desprinde de la sine.

Sursa: gradinadelegume.ro

un comentariu

  1. […] Când folosești în mod regulat o tigaie, mai devreme sau mai târziu aceasta devine atât de murdară încât este pur și simplu neplăcut să o folosești. Gospodinele încearcă să curețe tigaia înnegrită de funingine cu substanțe chimice din magazin și de multe ori aceasta nu… Cititi mai multe aici: Cum să cureți tigăile de arsură și murdărie întărită, modul este simplu și ușor […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here