Konica Minolta KIP 800, echipamente în format mare, bune și în construcții

0
Konica Minolta KIP 800

Gama de echipamente de producție color Konica Minolta KIP 800 oferă soluții complete de producție în format mare pentru foarte multe domenii, de la arhitectură sau inginerie, până la documente pentru construcții.

Seria KIP folosește controlerul KIP K, bazat pe o tehnologie care crește productivitatea și simplifică procesele de lucru. Software-ul de sistem KIP K este foarte intuitiv, cu afișajul de 12,1 inch care reacționează extrem de rapid la setări și ecranul tactil KIP Touch care face setarea tuturor funcțiilor de sistem și de printare similară cu cea de pe tablete. Utilizatorii au, de asemenea, diferite posibilități de conectare la servicii cloud, cum ar fi Dropbox, Google Drive sau SharePoint. Totodată, sistemele KIP 800 au integrat driverul certificat AutoCAD, pentru printare direct din aplicație.

Kip 850Seria include cinci configurații diferite cu două și patru role: două imprimante, KIP 850 și KIP 870, și trei sisteme multifuncționale, KIP 860, KIP 880 și KIP 890, care sunt echipate și cu scanner CIS pentru modelele 860 și 880 sau scanner CCD pentru modelul 890.

Seria Konica Minolta KIP 800, în format mare, este pe un segment cu un potențial ridicat de creștere în următorii ani, fiind considerat mult mai rentabil decât metodele de publicitate alternative, precum ziare, reviste, televiziune sau radio.

„Konica Minolta oferă, în acest context, un nou sistem care combină toate avantajele pe care le caută clienții. Seria Konica Minolta KIP 800 acoperă așteptările și cerințele variate ale utilizatorilor, în special în industria construcțiilor și de arhitectură, dar și pentru organizațiile neguvernamentale care activează în aceste domenii”, a spus Malwina Hecht, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Sistemele din seria Konica Minolta KIP 800 folosesc un sistem de toner CMYK uscat care are cartușe de mare capacitate pentru tiraje continue și imagini extraordinare, 100% impermeabile. Viteza de lucru este de 268 de metri pătrați pe oră alb-negru sau color. Toate printurile și copiile sunt, de asemenea, rezistente, astfel încât culoarea nu dispare și nu se deteriorează la expunerea îndelungată la lumină.

Toate sistemele au funcții de conectivitate cu soluții software inteligente, conectare cloud și un ecran tactil de 12 inch, perfect pentru controlul cozilor de printare, vizualizarea stării sistemului și previzualizările printurilor. Caracteristicile și funcțiile sistemului sunt întotdeauna la îndemână cu navigarea intuitivă pe ecranul tactil, care automatizează copierea, scanarea și funcțiile de imprimare pentru productivitate maximă.

kip

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here